Новости и догађаји

опширније

We currently have no offer for you.

Main menu

You can download our main menu in a pdf file. A menu including all meals, drinks, and wines.

Download PDF

Taor restaurant Webflow template

Епископ ваљевски г. Исихије: Светом Литургијом већ живимо живот будућег века

У организацији Епархије шабачке, 21. марта 2023. године, у Свечаној сали Шабачке гимназије, одржано је треће предавање великопосног циклуса „Исповест и причешће“.

ДЕТАЉНИЈЕ

Радни састанак Епископа шабачког г. Јеротеја са представницима Завода за заштиту споменика културе Ваљево

Дана 20. марта 2023. године, у Епископској резиденцији у Шапцу, Преосвећени Епископ шабачки г. Јеротеј уприличио је први радни састанак са представницима Завода за заштиту споменика културе Ваљево.

ДЕТАЉНИЈЕ

Владика шабачки г. Јеротеј: Управимо свој поглед ка вечној радости Царства Божијег

У трећу недељу Часног поста, Крстопоклону недељу, 19. марта 2023. године, у храму Светих Апостола Петра и Павла у Лешници, Преосвећени Епископ шабачки г. Јеротеј служио је Свету Архијерејску Литургију.

ДЕТАЉНИЈЕ

Молебан Пресветој Богородици и молитвено сећање на мартовски погром на Косову и Метохији

У петак треће недеље Часног поста, 17. марта 2023. године, у храму Покрова Пресвете Богородице у Лозници, Преосвећени Епископ шабачки г. Јеротеј служио је Акатист и молебан Пресветој Богородици са молитвама за наш народ на Косову и Метохији.

ДЕТАЉНИЈЕ

Сабрање свештенства архијерејског намесништва лозничког

У петак треће недеље Часног поста, 17 марта 2023. године, у Бањи Ковиљачи, одржан је братски састанак свештенства архијерејског намесништва лозничког.

ДЕТАЉНИЈЕ

НАЈАВА: Треће предавање великопосног циклуса Епархије шабачке

У организацији Епархије шабачке, 21. марта 2023. године, у Свечаној сали Шабачке гимназије, са почетком у 19 часова, Преосвећени Епископ ваљевски г. Исихије одржаће предавање на тему ”Исповест и причешће у животу савременог човека".

ДЕТАЉНИЈЕ

Причешће и братски састанак свештенства архијерејског намесништва посаво-тамнавског

У храму Вазнесења Господњег у Доњем Црниљеву, 15. марта 2023. године, Епископ шабачки г. Јеротеј молитвено је присуствовао Светој Литургији пређеосвећених дарова.

ДЕТАЉНИЈЕ

Протојереј Ђорђе Стојисављевић: Исповест и причешће су чин заједнице

У организацији Епархије шабачке, 14. марта 2023. године, у Свечаној сали Шабачке гимназије, одржано је друго предавање великопосног циклуса "Исповест и причешће". Предавање је одржао протојереј Ђорђе Стојисављевић, војни свештеник и духовник Маркове цркве у Београду, на тему "Исповест и причешће у парохијском животу", у присуству Његовог Преосвештенства Епископа шабачког г. Јеротеја, бројног свештенства и верног народа.

ДЕТАЉНИЈЕ

Благодат Божија чини чудеса

У другу недељу Часног поста, 12. марта 2023. године, када чинимо молитвени спомен на Светог Григорија Паламу, Епископ шабачки г. Јеротеј служио је Свету Литургију у храму Светих Апостола Петра и Павла у Бањи Ковиљачи.

ДЕТАЉНИЈЕ

Молебан Пресветој Богородици

У петак 10. марта 2023. године, у шабачком насељу Летњиковац, у храму Свете Тројице, Преосвећени Епископ шабачки г. Јеротеј служио је Акатист и молебан Пресветој Богородици са молитвама за наш народ на Косову и Метохији. Молебном пјенију је, осим братства храма, узео учешће и верни народ овог насеља.

ДЕТАЉНИЈЕ