Верска настава

АКТУЕЛНОСТИ

Main menu

You can download our main menu in a pdf file. A menu including all meals, drinks, and wines.

Download PDF

Taor restaurant Webflow template

Широм Епархије шабачке прослављен Свети Сава

У школама и храмовима Епархије шабачке, Свети Сава дочекан тадиционално, уз приредбе, рецитације и ломљење славског колача.

опширније

Зимске радионице у Основној школи „Кадињача“ у Лозници

Након паузе од две године услед пандемије Корона вируса, у просторијама Основне школе „Кадињача“ поново су организоване зимске радионице. У периоду од 09. 01. до 20. 01. 2023. године, сваког дана у времену од 10:00 до 13:00 часова, ученици су у прилици да присуствују радионицама различитог садржаја.

опширније

Божићно даривање ђака пешака у Азбуковици

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику Божићу, наставник Руског језика Ђорђе Петровић и вероучитељ Илија Трипић даривали су ученике издвојених одељења ОШ ”Петар Враголић” у Љубовији, а која се налазе у селима Савковић, Гребен и Горње Кошље на обронцима планине Бобије.

опширније

Састанак Одбора за верску наставу Епархије шабачке

На празник Светог пророка Малахије, 16. јануара 2023. године, Одбор за верску наставу Епархије шабачке, под председништвом Епископа Јеротеја, одржао је свој први радни састанак, коме су присуствовали, поред Преседавајућег, помоћник председника Одбора за верску наставу г. Бранко Радовановић и шест координатора школских подручја читаве Епархије.

опширније

Епископска посета школи у Владимирцима

Поводом предстојећих божићних празника, Епископ шабачки г. Јеротеј посетио је Основну школу “Жика Поповић” у Владимирцима, где сви ученици похађају верску наставу, и поделио дечије календаре за наредну годину.

опширније

Интегративни часови верске наставе

У петак 9.12.2022. вероучитељ отац Јован Секулић и наставница енглеског и педагошки саветник Сања Симић де Граф кроз сарадњу реализовали су два интегративна часа верске наставе, а све је то у оквиру једног великог интегративног пројекта на нивоу школе посвећеног Божићу.

опширније