Представници Добротворне установе Епархије шабачке „Свети Филарет Милостиви“ даривали децу из друштвено осетљивих породица

____________________________

С благословом Преосвећеног Епископа шабачког г. Јеротеја, у сарадњи са подручним Центрима за социјални рад у граду Шапцу и општинама Коцељева и Владимирци, представници Добротворне установе Епархије шабачке „Свети Филарет Милостиви“ посетили су децу из социјално осетљивих породица у два насеља у Шапцу, као и више места општине Коцељева и Владимирци и том приликом им даривали око стотинак пакетића.

,,Овом приликом бисмо се захвалили фондацији Срби за Србе, као и другим појединцима које видимо као наше добротворе и који су у Добротворној установи „Свети Филарет Милостиви“ препознали ону мајчинску руку Цркве која негује бригу и покров према својој деци. У исто време позивамо све људе добре воље, које је Господ даривао земаљским добрима у изобиљу да буду наши сарадници и добротвори наше фондације'', рекао је приликом једне од добротворних акција председник Управног одбора Добротворне установе Свети Филарет Милостиви, свештеник Никола Милошевић.

No items found.
________________________